Valuta:

Verzending , Levering & Retourneren

Verzenden beleid
Internationale scheepvaart wordt behandeld door International Transport Company , binnen 3-5 werkdagen levertijd meestal .
Uw bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag , en zullen we de tracking nummer dat u binnen 48 uur over .
Wij zijn een professionele online dealer en samen te werken met allerlei uiten op lange termijn , scheepvaart orde en leveren recht om uw door.Please ervoor zorgen dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.
Alle pakketten zullen binnen een ander vak worden gemaild !
RETURN & RUILINGEN
Op onze website willen dat je gelukkig bent , accepteren wij graag rendementen binnen 15 dagen na receipt.However , kunnen we alleen accepteren rendement op niet- defecte items die in hun originele staat, zijn nog niet gedragen , gewijzigd of gewassen , met alle tags attached.The goederen moeten worden teruggestuurd in een mailing.We behoudt zich het recht om meerdere retouren te weigeren op andere tijdstippen een bestelling.
uitwisselingen
We zullen uitwisselingen voor een andere maat of kleur te aanvaarden binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum date.Please contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal nu helpen you.Feedback ! Als u graag om items te wisselen naar een andere stijl , zou je je items voor een terugbetaling terug te keren volgens Return beleid en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen .
U moet contact met ons voordat u de items back.All punten terug naar ons verstuurd in hun originele staat moet zijn dwz die niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags attached.Worn of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd .
Notice
Annulering verzoeken na de bestelling is verzonden zullen worden behandeld in overeenstemming met onze Return policy.If u een bestelling heeft geplaatst en u wilt om het te annuleren , kunt u mailen naar onze dienst e - mailadres binnen 8 uur na het plaatsen van uw bestelling te annuleren deze vrij van elke charges.Don je geen zorgen ! Zelfs na de 8 uur , zal onze vriendelijke klantenservice alles wat we kunnen doen om de items te stoppen wordt verwerkt en / of vervoerd, maar er is geen garantie dat we in staat om het te annuleren op tijd zal zijn .
Copyright © 2008-2013 Goedkope Diesel Jeans All Rights Reserved.