Valuta:

Privacybeleid

Wij maken gebruik van industrie-standaard Secure Sockets Layer (SSL ) -technologie om voor de versleuteling van potentieel gevoelige informatie zoals uw naam , adres en andere kritisch gevoelige informatie zoals uw credit card gegevens tijdens checkout.Information doorgegeven tussen uw computer en onze website kan niet gelezen in het geval iemand anders te onderscheppen .
Hoe geeft u en / of wijzigen van uw persoonlijke gegevens .
Onze website is sterk gericht op het beschermen van uw privacy en het verstrekken van een veilige online ervaring voor al onze users.As onderdeel van de normale werking van onze diensten , onze website verzamelt en , in sommige gevallen , ontsluit informatie over jou.
Als u deze website bezoekt en vrijwilliger persoonlijk identificeerbare informatie , dan kunt u wijzigen, bijwerken of dergelijke informatie op elk gewenst moment verwijderen door het bezoeken van onze website waar u de mogelijkheid om toegang te krijgen en te herzien bepaalde persoonlijk identificeerbare information.You zullen moeten zich bewust zijn , echter , dat het niet altijd mogelijk om volledig te verwijderen of de databestanden wijzigen . Hoe gebruiken we de informatie die we verzamelen .
We kunnen andere bedrijven en personen in dienst om functies uit te voeren op onze behalf.Our werknemers , agenten en onderaannemers die toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie zijn nodig om de informatie op een manier die in overeenstemming is met deze privacy niet-identificerende informatie Statement.We gebruiken beschermen verzameld op onze website in totaal om uw gebruik van de website beter te begrijpen en om uw plezier en ervaring te verbeteren .
Alle informatie wordt gepubliceerd goeder trouw zonder verantwoordelijkheid voor verlies , veroorzaakt door handelen of nalaten van actie naar aanleiding van de inhoud van deze site.We zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van toegang tot deze website.Accessing de gegevens op deze site geeft aan dat u akkoord gaat van deze gebruiksvoorwaarden .
In het onwaarschijnlijke geval dat u problemen zou ondervinden bij het gebruik van deze website , neem dan contact met ons op Cindyonlineservice@hotmail.com met een volledige beschrijving van het probleem.
Wij zullen uw persoonlijk identificeerbare informatie niet te delen op een manier die niets met de hierboven beschreven, zonder u te voorzien van de mogelijkheid om af te zien van zulk gebruik of anderszins zulke ongerelateerde toepassingen te verbieden .
Copyright © 2008-2013 Goedkope Diesel Jeans All Rights Reserved.